Tips van local Piotr

tips local krakau
Piotr 26 jaar Woont 10 jaar in Krakow Studeert Rechten Waarom ben je in Krakow gaan wonen? Ik ben tien jaar geleden in de stad komen wonen omdat er in Kielce, waar ik vandaan kom, geen goede school was. Als middelbare scholier was de reistijd te lang en woonde ik in een soort scholierenhuis in de communistische wijk Nowa Huta. Met zijn drieën op een kleine kamer, veel feesten. Een erg leuke tijd, maar ook wel weinig privacy. Na een jaar kon ik gelukkig met een paar vrienden een groter a...
Lees meer

Tips van local Kasia

tips van local krakow
Kasia 32 jaar woont 13 jaar in Krakau mede-eigenaar architectenbureau A-Tektura Waarom woon je in Krakau? Ik ben hier gaan wonen om architectuur te studeren. Omdat ik na mijn afstuderen hier een baan kon krijgen, ben ik in Krakau gebleven. Het was in die tijd, 2008, heel lastig om werk te vinden. Hoewel ik meer een dorpsmeisje ben, is Krakau voor mij de ideale stad om in te wonen. Het is niet zo groot en klein genoeg om bekenden tegen te komen in een café. Daardoor ken ik de stad heel goe...
Lees meer