Georganiseerde reizen Polen en Krakau

Polen is een groot land. Als je het land goed wilt leren kennen, is een georganiseerde reis bijna een must. Verschillende reisorganisaties bieden kortere en langere rondreizen aan door Polen. Je kunt kiezen voor een georganiseerde privéreis waarbij je met je eigen auto op ontdekkingstocht gaat. Laat je je liever rijden, dan is een korte of lange busreis een goede optie. Je bezoekt dan met een groep en een Nederlandstalige gids meerdere steden en interessante plaatsen in Polen en soms ook daarbuiten. Vooral geïnteresseerd in Krakau of Auschwitz? Kies van voor een kortere busreis die je naar deze twee plekken in Zuid Polen brengt.

Is een georganiseerde reis nodig voor Polen?

Als je je goed inleest, avontuurlijk bent en een handige reisgids meeneemt, kun je prima zelf -op de bonnefooi- een rondreis door Polen maken. Wil je zeker weten dat je niets mist of heb je geen zin of tijd om zelf een goede route uit te zoeken, dan is een georganiseerde reis handiger. Ook als je niet zoveel tijd hebt voor de reis zelf, kan een rondreis slimmer zijn. Deze reizen zijn vaak efficiënt georganiseerd. Bij groepsreizen krijg je daarnaast nog eens begeleiding van een ervaren gids met veel verstand van het land.

 

Krakau en Zakopane - kras

Rondreis Polen

Een georganiseerde rondreis door Polen. en soms ook door buurlanden, is een uitstekende manier om Polen te leren kennen. Er is tijd voor verschillende excursies, proeverijen en meerdere mooie steden. Natuurlijk bezoek je sowieso Krakau.

>> Lees verder

Huurauto in Krakau

Autorondreis Polen

Een autorondreis door Polen geeft je de vrijheid om zelf je dag in te delen. De reisroute en de hotels zijn allemaal al voor je vastgelegd. Je kunt kiezen uit reizen door alleen Polen of een reis door meerdere landen. Krakau staat bij deze autorondreizen sowieso op het programma.

>>Lees verder

oad - prachtig krakau

Busreis Auschwitz en Krakau

Vanuit Nederland kun je met een korte georganiseerde busreis naar zowel concentratiekamp Auschwitz als naar Krakau. Vaak bezoek je onderweg ook nog andere mooie dorpen en bezienswaardigheden.

 

>> Lees verder