Autorondreis Polen

Een autorondreis door Polen en Krakau is een prachtige manier om het land te verkennen. Polen kent naast Krakau nog meer prachtige historische steden die allemaal ongeveer vier auto-uren bij elkaar vandaan liggen. Daaromheen liggen ruige bergstreken, stille meren en lieflijke dorpjes. Een autorondreis brengt je via een mooie route van de ene naar de andere highlight. Lekker privé in je eigen auto en op je eigen tempo. De hotels en de routes zijn al voor je uitgezocht. Je hoeft alleen nog maar te rijden en te genieten.

Waarom door Polen reizen met je eigen auto?

Door Polen reizen met je eigen auto geeft je vrijheid. Hoe laat sta je op, hoe laat vertrek je met de auto, waar stop je onderweg? Je kunt alles zelf beslissen. Daarnaast kun je in een auto meer bagage meenemen op vakantie. Dat kan handig zijn als je kleine kinderen hebt of tijdens je reis verliefd wordt op de lokale Poolse wijn of wodka. Vanuit Utrecht bereik je met de auto in 700 kilometer al de grens van Polen en je Nederlandse autoverzekering is gewoon geldig. 

autorondreis polen krakau

Litouwen, Letland en Polen

Pharos Reizen- 16 dagen, vanaf €899 p.p.
Met deze veelzijdige autorondreis krijg je een drie unieke landen te zien: Polen, Letland en Litouwen. Van bijzondere natuurgebieden, zoals de Koerse Schoorwal en het oerbos van Bialowieza tot een aantal erg mooie en fascinerende steden, zoals Riga, Wroclaw, Vilnius en natuurlijk Krakau. Met de auto heb je alle vrijheid, waardoor je ook gemakkelijk Auschwitz en de Zoutmijnen kunt aandoen.

  • goede 3- en 4-sterren hotels, inclusief ontbijt
  • inclusief 5 diners en overtocht naar Klaipeda
  • prachtige combinatie van cultuur en natuur

Bekijk deze autoreis in Polen


 

autorondreis polen anwb
Autorondreis: Mooiste Steden van Polen

Pharos Reizen – 10 dagen, vanaf € 559 p.p.
De mooiste steden van Polen bezoek je zelf met deze uitgebreide autorondreis van Pharos Reizen. Naast het betoverende Krakau ga je naar Torun, Wroclaw en Warschau. In elke stad is een leuke excursie, van een concert tot stadstour. En alles is natuurlijk op je eigen tempo in je eigen auto.

 

autorondreis krakau anwb

Autorondreis door heel Polen

Peter Langhout – 10 dagen, vanaf € 369 p.p.
Bezoek in 10 dagen alle landschappen en grootste steden van Polen, met deze leuke autorondreis. Met je eigen auto rijd je naar Polen om de steden en bezienswaardigheden die ook op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. De hoogtepunten zijn onder andere: hanzesteden Gdansk en Krakow, Warschau, Wroclaw en Poznan. Ook slot Marienburg en concentratiekamp Auschwitz staan op het programma.

Bekijk deze autoreis in Polen


 

autorondreis Polen Tsjechië Duitsland Slowakije
Verdwenen landen, verschoven grenzen

Pharos Reizen – 16 dagen, vanaf € 749 p.p.

Deze autorondreis van de ANWB brengt je terug in de tijd. Rij met de auto langs de verschoven grenzen van Midden-Europa: door Polen, Slowakije, Duitsland én Tsjechië. Naast prachtige grote steden als Krakau, Praag en Wenen, kom je ook langs verrassende kleine steden. Het bijzondere is dat bijna elke stopplaats Unesco Werelderfgoed is.


 

auto rondreis roemenië hongarije polen
Autorondreis: het andere Europa

Pharos Reizen – 21 dagen, vanaf € 1099 p.p.
In deze uitgebreide autorondreis heb je alle tijd om de mooiste plekken in Midden- en Oost-Europa aan te doen. In twintig dagen bezoek je liefst vijf bijzondere landen. Via Duitsland reis je onder andere naar Boedapest in Hongarije, via beschilderde kloosters en de burcht van Dracula in Roemenië en door naar de prachtige Tatrabergen in Zuid Polen. Vanaf daar kun je Auschwitz of Krakau aandoen, net waar je belangstelling ligt. Met fijne hotels en regelmatig een diner inclusief is dit een comfortabele reis vol natuur, cultuur en historie.

Laatst bijgewerkt op 5 november 2018

 

Andere rondreizen in Polen en Krakau

 

<< Terug naar ‘Georganiseerde reizen’