Over ons

Niet voor niets is Krakau in 2014, 2015, 2016 én 2017 door bezoekers van reissite Zoover uitgeroepen tot stedentrip van het jaar. Maar liefst viermaal achter elkaar dus. Op het prachtige oude centrum, de sfeervolle Joodse wijk of de snel veranderende buurten aan de overkant van de rivier raak je niet snel uitgekeken. Al dat moois, dat moet gedeeld worden. Daarom zijn wij (Dennis en Romy) Bezoek Krakau begonnen.

bezoekkrakau-teamNa drie jaar hier wonen en het schrijven van onze reisgids 100% Krakau – inmiddels weer te koop onder de naam Time to Momo Krakau – was het tijd voor een website vol praktische tips en handige informatie over deze mooie stad. Wat je moet weten voor een bezoek aan het nabijgelegen Auschwitz wil bijvoorbeeld. Of voor als je naar de wereldberoemde zoutmijnen in Wieliczka wil. Aanwijzingen om wegwijs te worden in het openbaar vervoer in de stad. Of tips voor als je wilt dat er een taxi op je wacht bij aankomst op het vliegveld. Zo weet iedereen die een stedentrip naar Krakau overweegt, wat er te doen is en wat de moeite waard is.

Hopelijk helpt deze site je om alles goed voor te bereiden, zodat je tijdens jouw stedentrip naar Krakau het maximale uit je tijd haalt. Veel plezier, geniet van Krakau. Dat doen wij ook nog dagelijks.

Romy en Dennis

 

Bezoek Krakau in de media

We hebben interviews gegeven voor onder andere:

krakau media 2
Foodies Magazine

krakau media 1

 

Stralendschrijven

 

 

 

Zakelijk en goede doelen

Bezoek Krakau valt onder Straz Miejska VOF met KvK-nummer: 62788914 en BTW-nummer: NL095594188B01. Bezoek Krakau steunt o.a. de volgende goede doelen:

  • Stichting Hulp aan de allerarmsten in Polen, website
  • Stichting Oekraïne heeft hulp nodig, website

Aanvullingen, tips en vragen

Heb je een aanvulling voor de website of heb je vragen? Laat het gerust weten via info [ at] bezoekkrakau.nl, of laat hieronder een reactie achter.

 

Reacties

comments