Over ons

Niet voor niets is Krakau in 2014, 2015, 2016 én 2017 door bezoekers van reissite Zoover uitgeroepen tot stedentrip van het jaar. Maar liefst viermaal achter elkaar dus. Op het prachtige oude centrum, de sfeervolle Joodse wijk of de snel veranderende buurten aan de overkant van de rivier raak je niet snel uitgekeken. Al dat moois, dat moet gedeeld worden. Dat doen wij (Dennis en Romy) graag met jou vanaf deze website.

bezoekkrakau-teamNa vier jaar hier wonen en het schrijven van onze reisgids 100% Krakau – inmiddels weer te koop onder de naam Time to Momo Krakau – was het tijd voor een website vol praktische tips en handige informatie over deze mooie stad. Wat je moet weten voor een bezoek aan het nabijgelegen Auschwitz wil bijvoorbeeld. Of voor als je naar de wereldberoemde zoutmijnen in Wieliczka wil. Aanwijzingen om wegwijs te worden in het openbaar vervoer in de stad. Of tips voor als je wilt dat er een taxi op je wacht bij aankomst op het vliegveld. Zo weet iedereen die een stedentrip naar Krakau overweegt, wat er te doen is en wat de moeite waard is.

Hopelijk helpt deze site je om alles goed voor te bereiden, zodat je tijdens jouw stedentrip naar Krakau het maximale uit je tijd haalt. Veel plezier, geniet van Krakau. Dat doen wij ook nog dagelijks.

Romy en Dennis

 

Bezoek Krakau in de media

Kom je als journalist of blogger naar Krakau? Misschien kunnen wij je helpen met informatie/foto’s.
We worden genoemd in onder andere deze media:

krakau media 2
Foodies Magazine, dec 2015

krakau media 1

 

Stralendschrijven, nov 2015

 

 

krakau lonely planet

 

Lonely Planet magazine, feb 2017

 

krakau media 1

 

RTL Weekend Magazine, mrt 2018

 

krakau Zin Magazine

 

Zin magazine, jun 2018

 

Zakelijk en goede doelen

Bezoek Krakau valt onder Straz Miejska VOF met KvK-nummer: 67670954 en BTW-nummer: NL857122332B01. Bezoek Krakau steunt o.a. de volgende goede doelen:

  • Stichting Hulp aan de allerarmsten in Polen, website
  • Stichting Oekraïne heeft hulp nodig, website

 

Aanvullingen, tips en vragen

Heb je een aanvulling voor de website of heb je vragen? Laat het gerust weten via info [ at] bezoekkrakau.nl, of laat hieronder een reactie achter.

Laatst bijgewerkt op 28 februari 2018

 

Reacties

comments